• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 15.srpnja 2012.

Danas je 15. nedjelja kroz godinu.

Svete mise su u župnoj crkvi u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Do mjeseca rujna nema nedjeljne večernje sv. mise u župnoj crkvi.

Ovih dana imali smo majstora za zvona. Servisirana su zvona u Laduču i Drenju, a na župnoj crkvi se pokvario motor na velikom zvonu, tako da neko vrijeme neće zvoniti dok ne popravimo.Naime, trebat će se zamjeniti motor koji se pokvario te se ne može popraviti.

Naše hodočašće na Mariju Bistricu biti će 04. kolovoza 2012.god. Cijena prijevoza autobusom je 50 kuna. U župnom uredu možete uplatiti za put i uzeti kartu. Prijave primamo do 25. srpnja 2012.god.

Hrvatsko zahvalno hodočašće u Rim u Godini vjere održati će se od 04. studenog do 09. studenog ove godine. Cijena hodočašća iznosi 2.500 kuna. Prijave ćemo primati od početka rujna. Zadnji rok prijave je 01. listopada. Plan hodočašća nalazi se na oglasnoj ploči.

Župni ured ima ljetno radno vrijeme. Od ponedjeljka do petka od 17.30. do 18.30 sati.Oni kojima to vrijeme ne odgovara, a imaju potrebu nešto obaviti u župnom uredu, mogu se telefonski dogovoriti sa dežurnim svećenikom za koji drugi termin.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe župe. Neka Vas Gospodin nagradi. Vama koji odlazite na godišnje odmore želimo da vam odmor bude za duh i tijelo okrepljujuć.

Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila u novome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam među ostalim zanimljivim člancima donosi reportažu o Chiari Corbelli, majci koja je žrtvovala svoj život za život svoga dijeteta – to nam je jedan lijepi primjer vjerničkog života i pouzdanja u Boga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.