• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 30. prosinca 2012.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 7.30 sati. Radnim danom nemamo večernje sv. Mise.

Sutra, ponedjeljak na Staru godinu sv. Misa će biti u 18.00 sati. Dođimo i zahvalimo Gospodinu za sve što smo od njega primili kroz ovu godinu.

U utorak, na Novu godinu u našoj župi imamo godišnje klanjanje. Klanjanje će biti od 16.00 do 18.00 sati. Pozivamo Vas na Klanjanje jer je to naša zajednička molitva za potrebe župe i Nadbiskupije. Sv. Mise na Novu godinu su u 11.00 i 18.00 sati u župnoj crkvi, a u Laduču u 11.00 sati.

Sljedeće nedjelje je blagdan Bogojavljenja ili sv. Tri Kralja sv. Mise su po nedjeljnom rasporedu u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. U župnoj crkvi pod Misom u 8.00 sati i u Laduču pod Misom ćemo imati blagoslov vode.

Blagoslov obitelji ovaj tjedan ćemo obavljati prema rasporedu kako je objavljen u župnom listiću. Bilo bi lijepo kada bi obitelj toga dana bila na okupu, jer je to molitva za Vašu obitelj.

Zahvaljujemo obitelji Drage i Jadranke Bukovina i obitelji Stipe Gelo koji su darovali po jedan bor za našu crkvu, kao i g. Tomislavu Jerkoviću  i g. Ivanu Martinku čijim su trudom dopremljeni do crkve. G. Ivan Martinko je također dopremio borove za kapelu u Laduču. Hvala i našim zvonarima  – obitelji Regvart u župnoj crkvi i obitelji Škrbec u Laduču što su se pobrinuli za kićenje i uređenje božićnih jaslica.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila koji je od prošle nedjelje dvobroj. Isto tako imate list Narod i Glasnik Srca Isusova.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.