• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 28. siječnja 2018.

Župne obavijesti – 28. siječnja 2018.

4. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon sv. Mise imamo redovito klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Ovaj tjedan imamo Mise u selima: u Prigorju u utorak , a u Ključu u srijedu u 17.00 sati. U Drenju u petak nećemo imati sv. Misu.

U petak je blagdan Prikazanja Gospodinova – Svijećnica. Sveta Misa u župnoj crkvi je u 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Na misama ćemo blagosloviti svijeće. Svijeće možete ponijeti od kuće ili ih možete kupiti u crkvi prije Mise.

U subotu se slavi sv. Blaž. Kao što je običaj uz blagdan sv. Blaža, pod Misom ćemo imati blagoslvo grla.

Od ovoga tjedna nastavljamo s vjeronaukom za kandidate za krizmu. Vjeronauk je po redovitom rasporedu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zagreba gdje se ovaj tjedan održavao Teološko-pastoralni tjedan za svećenike. Glas konicla nam donosi o pojašnjenje odvjetnika o slučaju vezanome uz Zbor prebendara o kojemu je ovih dana bilo puno riječi u medijima. Glas koncila nam donosi i reportaže sa slavlja uz Molitvenu osminu za jedinstvo kršćana te druge zanimljive i vrijedne članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.