• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 28. rujna 2014.

Župne obavijesti – 28. rujna 2014.

Danas je 26. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00,11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 19.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo imati sv. Misu u Ključu u srijedu, a u petak u Prigorju u 18.00 sati.

Ovaj tjedan započeti ćemo župnu katehezu kao pripremu za Krizmu i Prvu Pričest. Susreti će se održavati prema rasporedu koji su roditelji dobili na roditeljskom sastanku u petak.

Sljedeće nedjelje, 05. listopada, u župi Marije Kraljice apostola održati će se Misa za početak akademske godine za studente iz našega dekanata. Pozivamo sve studente na tu Misu kako bismo molili pomoć Duha Svetoga u ovoj akademskoj godini.

Mali dječji zbor Plamenčići ima svoje probe subotom od 10.00 do 11.00 sati. Pozivamo svu djecu, a osobito kandidate za Prvu Pričest da se uključe u zbor.
Susreti za mlade i kreativne radionice održavaju se srijedom u 20.00 sati u dvorani kraj Župne kuće. Pozivamo sve mlade da se uključe.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u Krašić u srijedu 08. listopada 2014. godine. Svi zainteresirani mogu se javiti gđi. Sanji na broj telefona koji je na plakatu u oglasnom ormariću.

11. i 12. listopada 2014. godine pod pokroviteljstvom Povjerenstva za pastoral mladih i u organizaciji udruge Ekosspiritus održati će se 54. Planinarski križni put na trasi Sv. Križ Začretje – Zabok – Bedekovčina. Za informacije i prijavu možete se obratiti g. Stjepanu Peteku nedjeljom nakon večernje Mise ili na broj telefona koji se nalazi na oglasnoj ploči do 5. listopada.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Glas koncila nam u novom broju donosi mnoštvo zanimljivih članaka od kojih izdvajamo reportažu s Papinoga pohoda Albaniji. Glas koncila nam donosi vrlo zanimljivo vjerničko svjedočanstvo jedne majke pod naslovom Veličina Božjega stvaranja o tome kako su joj liječnici u trudnoći prognozirali da će roditi dijete s teškom srčanom manom, a rodila je potpuno zdravo dijete. Glas koncila donosi i mnoge druge i zanimljive članke.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

Božidar Perić, sin Milana i Ivke r. Bačić iz Dubrovnika
i
Katarina Kelić, kći Mirka i Jelene r. Barba iz Šibica.

Vjenčanje: 11. listopada 2014. u župi Velike Gospe u Dubrovniku.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.