• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 27. svibnja 2018.

Župne obavijesti – 27. svibnja 2018.

PRESVETO TROJSTVO

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. 

Mise u selima kroz ovaj tjedan su po uobičajenom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak se slavi blagdan Tijelova. Sv. Mise ćemo imati po nedjeljnom rasporedu, u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Na završetku Večernje sv. Mise ćemo imati Tijelovsku procesiju.

Naš dječji zbor „Plamenčići“ i glazbenici organiziraju sv. Misu zahvalnicu i koncert 09. lipnja u 19.00 sati. To je blagdan Srca Marijina pa Vas pozivamo da si organizirate i da nam se pridružite kako bismo Gospodinu zahvalili na završetku školske godine. A s. Antonija moli roditelje da djecu šalju na probe kako bi se što bolje pripremili za koncert.

Sljedeće nedjelje, 03. lipnja 2018. godine u 17.00 sati u Maclju će se održati spomen–Misa prigodom 73. obljetnice Križnoga puta. I ove godine organiziramo odlazak na tu Misu. Od danas se možete upisati, a od sljedeće nedjelje preuzeti kartu. Cijena karte je 50 kuna. Polazak je u 14.30 od župne crkve.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportaže iz Zagreba, Splita i Rijeke gdje su održane mirne povorke „Hoda za život“. Glas koncila nam donosi i reportažu iz Vatikana gdje je na blagdan Duhova papa Franjo najavio imenovanje 14 novih kardinala. Uz ostale zanimljive članke Glas koncila donosi razgovor s prof. dr. Andrejom Brajša-Žganec koja govori o međugeneracijskoj obitlejskoj solidarnosti.

 

ženidbeni navještaj:

 

Dalibor Horvat, sin Mirka i Barice r. Štefanek iz župe Sv. Tri Kralja iz Svibovca

                   i

Ana Marija Skomrak, kći Stanka i Nade r. Posavec iz Prudnica.

Vjenčanje: 08. rujna 2018.

 

Nikola Asanoski, sin Ljubomira i Zdenkice r. Vugec iz Drenja Brdovečkog

                   i

Mia Pranjić, kći Marka i Vesne r. Sklepić iz župe sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko.

Vjenčanje: 23. lipnja 2018. u župi sv. Ivana Nepomuka, Stupnik-Lučko.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.