• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 27. siječnja 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u u Ključu je u srijedu u 17.00 sati. U petak ćemo, kao što smo najavili prošle nedjelje, svetu Misu imati u Prigorju u 17.00 sati.

U subotu je blagdan Prikazanja Gospodinova ili Svjećnica. Mise će u župnoj crkvi biti u 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Na početku misa ćemo blagosloviti svijeće koje možete ponijeti od kuće, a isto tako nabaviti ćemo nešto svijeća koje ćete moći ovdje kupiti.

Ovaj tjedan započinjemo redoviti vjeronauk za krizmanike. Vjeronauk će biti po već uobičajenom rasporedu. Pozivamo krizmanike da redovito dolaze na vjeronauk i nedjeljnu misu jer u protivnom neće moći pristupiti sakramentu Krizme.

Ovaj tjedan također započinjemo vjeronauk za srednjoškolce, studente i radničku mladež. Vjeronauk se održava petkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Hvala g. Kreši Hrgaru koji je popravio kvar na rasvjeti u župnoj crkvi.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam među ostalim člancima donosi reportaže sa ekumenskih susreta povodom molitvene osmine za jedinstvo kršćana. Zanimljiv je također komentar glavnoga urednika pod naslovom Provokacije i ono bitno.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.