• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 26. studenoga 2017.

Župne obavijesti – 26. studenoga 2017.

KRIST KRALJ

34. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 18.00 sati.

Mise po selima su po redovitom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Sljedeće nedjelje je prva nedjelja došašća. Započinjemo vrijeme Došašća, vrijeme naše pripreme za svetkovinu Božića. Kroz došašće ćemo po običaju, radnim danom, imati Mise zornice.

U petak, 01. prosinca 2017. ćemo imati roditeljski sastanak za roditelje kandidata za Prvu sv. Pričest. Roditeljski sastanak započinje sa sv. Misom u 18.00 sati. Molimo roditelje da se odazovu radi važnih informacija.

Na izlazu iz crkve možete nabaviti adventske vjenčiće koje su izradili članovi Udruga sv. Vinka Paulskoga, Žene Brdovčanke i podružnice penzionera Brdovec i Šibice. Sav prihod ide u dobrotvorne svrhe za pomoć potrebitim mještanima našega kraja.

Najavljujemo da ćemo našu veliku župnu božićnu ispovijed imati 09. prosinca 2017. Organizirajte si taj dan kako biste se duhovno pripremili za Božić.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportaže iz Vukovara i Škabrnje s Dana sjećanja na žrtve Domovinskoga rata. Novi broj Glasa koncila donosi reportaže s karitativnih akcija uz prvi svjetski dan siromaha kojega smo obilježili prošle nedjelje. Glas koncila donosi nam i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.