• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 25.studenoga 2012.

Danas je 34. nedjelja kroz godinu, svetkovina Krista Kralja svega stvorenja. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati, a u četvrtak nakon Mise imamo klanjanje.

Sv. misa u Ključu je u srijedu u 17.00 sati, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Sljedeće nedjelje počinjemo vrijeme došašća, vrijeme naše pripreme za blagdan Božića. Sljedeće nedjelje ćemo na kraju misa blagosloviti vaše adventske vjenčiće, ponesite ih od kuće, a nešto vjenčića će se moći i ovdje kupiti.

U petak, 30. studenoga u 18.30 sati imati ćemo roditeljski sastanak za roditelje krizmanika i prvopričesnika. Gost predavač na roditeljskom sastanku će biti g. Krešimir Miletić, suradnik Ureda za pastoral obitelji u  našoj Nadbiskupiji. Tema će biti Uvođenje zdravstvenog odgoja u škole. Budući da je to tema koja je u posljednje vrijeme posebno aktualna, pozivamo i vas, osobito roditelje i nastavnike, jer važno je da budemo upućeni u to kakav se odgoj želi pružiti djeci u školi.

U subotu ćemo započeti s kreativnom radionicom. Pozivamo djecu i sve koji su zainteresirani za kreativnu radionicu da dođ u subotu u 17.00 sati u kuću kraj crkve.

Utorkom imamo susrete Biblijsko – molitvene grupe. Pozivamo sve koji žele o Bibliji razmišljati, razgovarati te je upoznavati da dođu na susrete koji se održavaju utorkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Susreti za ministrante se održavaju subotom u 10.00 sati u crkvi. Ministranti i koji bi željeli biti ministranti dođite!

Od sljedeće nedjelje počinjemo upisivati misne nakane za sljedeću godinu i to tako da ćemo sada upisivati nakane do kraja ožujka, a onda u siječnju upisujemo dalje za travanj, u veljači za svibanj itd.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Glas koncila nam donosi opširne reportaže sa molitava i misa uz iščekivanje i proglašenje preduse hrvatskim generalima, te reportaže sa mise zahvalnice koja je održana u katedrali. Također nam donosi mnoge druge zanimljive članke koje je vrijedno pročitati.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.