• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 25. prosinca 2016.

Župne obavijesti – 25. prosinca 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Sutra je blagdan sv. Stjepana. Sv. Mise imamo po nedjeljnom rasporedu u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.  Sutra ćemo po običaju imati i mise u Drenju i Ključu u 16.00 sati.

Radnim danom, zbog blagoslova obitelji, sv. Misa u župnoj crkvi je ujutro u 7.30 sati.

U subotu je Stara godina. Sv. Misa zahvalnica biti će u župnoj crkvi u 18.00 sati.

U nedjelju je Nova godina, sv. Mise ćemo imati po nedjeljnom rasporedu u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 11.00 sati. Na Novu godinu u našoj župi imamo godišnje klanjanje. Zajedničko klanjanje će biti od 16.00 do 18.00 sati. Pozivamo Vas na Klanjanje jer je to naša zajednička molitva za potrebe župe i Nadbiskupije.

Ovaj tjedan počinjemo s blagoslovom obitelji po rasporedu kako je objavljen u župnom listiću. Bilo bi lijepo kada bi obitelj toga dana bila na okupu, jer to je molitva za Vašu obitelj.

U sakristiji možete nabaviti dvanaestlisne kalendare za 2017. godinu. Jednolisne župne će svaka obitelj dobiti prigodom blagoslova obitelji.

Na izlazu iz crkve možete uzeti Božićno pismo s rasporedom Blagoslova obitelji i Bogoslužja u Božićno vrijeme.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Hvala obiteljima Vukić iz Brdovca i Antolić iz Šibica koji su ove godine darovali borove za župnu crkvu i g. Slavku Martinku koji je darovao bor za Laduč. Hvala djelatnicima komunalnoga iz Općine koji su dovezli borove do crkve i našim župljanima koji su ih pomogli unjeti u crkvu. Hvala i našim zvonarima koji su okitili borove i uredili crkvu.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam dolazi kao božićni dvobroj. Glas koncila nam donosi božićne poruke naših biskupa te više zanimljivih članaka o Božićnome otajstvu. Glas koncila donosi i druge vijesti iz života Crkve u domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.