• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 23. studenoga 2014.

Župne obavijesti – 23. studenoga 2014.

Danas je 34. nedjelja kroz godinu – svetkovina Krista Kralja. Današnja nedjelja je posljednja u ovoj liturgijskoj godini. Sljedeće nedjelje započinjemo vrijeme došašća. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 18.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo imati sv. Misu u Ključu u srijedu, a u Prigorju u petak u 17.00 sati.

Odbor za obnovu kapelice u Zdencima svima od srca zahvaljuje na novčanom daru kojega ste dali za obnovu. Ako ste prolazili Zdencima mogli ste vidjeti da su radovi u punome jeku.

Sljedeće nedjelje će gosti na našim misama biti članovi udruge Betlehem – centra za nerođeni život. Oni će se kratko predstaviti te nam reći kako pomažu trudnicama koje žele napraviti pobačaj kako bi ipak rodile djecu.

Od danas možete u sakristiji nabaviti dvanaestlisne kalendare za 2015. godinu. Jednolisne župne dobiti ćete prigodom blagoslova obitelji.

Od 21. do 26. lipnja 2015. godine želimo organizirati hodočašće u Rim. Svi zainteresirani mogu se javiti u Župni ured kako bi dobili plan puta i ostale informacije.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Glas koncila nam donosi reportažu s dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje pod naslovom Istina ne smije biti prešućena. Glas koncila donosi i zanimljivo pitanje jednoga čitatelja uredništvu i odgovor uredništva pod naslovom Možemo li sveto živjeti i danas. Glas koncila donosi i mnoge druge zanimljive i vrijedne članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.