• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 21. siječnja 2018.

Župne obavijesti – 21. siječnja 2018.

3. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati. U četvrtak nakon sv. Mise imamo redovito klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Od ovoga tjedna započinjemo i s Misama po selima po redovitom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

U tijeku je Molitvena osmina za jedinstvo kršćana. U našemu Dekanatu molitva će biti u crkvi sv. Ivana Krstitelja u Zaprešiću u četvrtak,  25. siječnja 2018. u 18.00 sati.

U utorak, srijedu i četvrtak župni ured neće raditi jer svećenici moraju prisustvovati Teološko-pastoralnom tjednu u Zagrebu. Za neodgodive slučajeve možete nas potražiti navečer u crkvi kod sv. Mise, a za ostalo u ponedjeljak ili petak.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu s Papina pohoda Čileu i Peruu. Glas koncila donosi i intervju s mons. Nikolom Eterovićem, nuncijem u Njemačkoj, u kojemu se govori najviše o ugovorima između Republike Hrvatske i Svete Stolice. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.