• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 20. svibnja 2018.

Župne obavijesti – 20. svibnja 2018.

DUHOVI – PEDESETNICA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. 

Mise u selima kroz ovaj tjedan su po uobičajenom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Naš dječji zbor „Plamenčići“ i glazbenici organiziraju sv. Misu zahvalnicu i koncert 09. lipnja u 19.00 sati. To je blagdan Srca Marijina pa Vas pozivamo da si organizirate i da nam se pridružite kako bismo Gospodinu zahvalili na završetku školske godine. A s. Antonija moli roditelje da djecu šalju na probe kako bi se što bolje pripremili za koncert.

U nedjelju, 03. lipnja 2018. godine u 17.00 sati u Maclju će se održati spomen-Misa prigodom 73. obljetnice Križnoga puta. I ove godine organiziramo odlazak na tu Misu. Od danas se možete upisati, a od sljedeće nedjelje preuzeti kartu. Cijena karte je 50 kuna

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu s Bleiburga gdje je održana Misa zadušnica povodom 73. obljetnice najvećega stradanja hrvataskoga naroda. Uz ostale aktualnost iz života Crkve u domovini i svijetu Glas koncila donosi zanimljiv kometar glavnoga urednika pod naslovom „Političke elite“ ostale bez maske, naime glavni urednik se osvrće na prikupljanje potpisa za referendum koji su organizirale dvije građanske inicijative.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.