• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 20. rujna 2015.

Župne obavijesti – 20. rujna 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan su sv. Mise svakoga dana u 19.00 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U subotu, 26. rujna 2015. godine ćemo u Prudnicama proslaviti godišnjicu blagoslova kapele. Svečanost pročinje procesijom od kapele sv. Antuna u 17.00 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa. Svi ste pozvani.

Sljedeće nedjelje će nam na večernjoj Misi u 19.00 sati biti gosti zbor mladih „Note ljubavi“ iz Bistre. Oni će zajedno s našim zborom mladih pjevati na večernjoj sv. Misi.

17. listopada 2015. godine organiziramo hodočašće u Srednjoeuropsko marijansko svetište Mariazell. Cijena puta je 250 kuna, a u cijenu je uračunat i ručak. Za informacije o hodočašću i prijavu možete se javiti ili poslije mise u sakristiju ili tijekom tjedna u župni ured. Kod prijave ponesite ili osobnu ili putovnicu.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u Krašić, 08. listopada 2015. godine. Za informacije i prijave možete se obratiti gđi. Sanji na broj telefona napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu sa Zavjetnog hodočašća grada Zagreba na Mariju Bistricu. Glas koncila donosi i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Toleriranje antihrvatskih rabota. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:
Branimir Blažević, sin Ivice i Dragice r. Leovac iz Brdovca
i
Katarina Antolović, kći Davora i Mirjane r. Vukmanić iz župe sv. Jeronima iz Zagreba.
Vjenčanje: 10. listopada 2015.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.