• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 19. studenoga 2017.

Župne obavijesti – 19. studenoga 2017.

33. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 18.00 sati.

Mise po selima su po redovitom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

U srijedu slavimo blagdan sv. Cecilije zaštitnice crkvenoga pjevanja i crkvene glazbe. Naš župni zbor će proslaviti sv. Ceciliju na sv. Misi koja će biti u 18.00 sati. Pozivamo i sve ostale vjenrike na tu Misu.

Sljedeće nedjelje je posljednja nedjelja u ovoj crkvenoj godini ujendo je i svetkovina Krista Kralja svega stvorenja. Sv. Mise ćemo imati po nedjeljnom rasporedu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi nekoliko tekstova o Svjetskom danu siromaha kojega po želji pape Franje obilježavamo danas. Uz godišnjicu  stradanja Vukovara i Škabrnje, Glas koncila donosi razgovor s g. Petrom Elezom, ravnateljem Državnoga arhiva u Vukovaru pod naslovom Hrvatska šutnja danas je najglasnija u Vukovaru. Glas koncila donosi i zanimljiv članak o inicijativi 40. dana za život koji se molitvom i djelovanjem zalažu za očuvanje svakoga života protiv pobačaja koji je teški grijeh. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.