• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 17. studenoga 2013.

Župne obavijesti – 17. studenoga 2013.

Danas je 33. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Ovaj tjedan sv. Misa će biti u Ključu u srijedu, a u Prigorju u petak u 17.00 sati.

U utorak smo započeli projekt kateheza za odrasle. Prvu katehezu je putem interneta predvodio kardinal Josip Bozanić i okupilo nas se malo. Ovaj utorak katehezu predvodi župnik i održat će se u dvorani kraj župne kuće u utorak, 19. studneoga u 19.30 sati.

Ministrantski susreti se održavaju subotom u 13.00 sati u crkvi.

Župni vjeronauk za prvopričesnike i krizmanike, kao i katehetski susreti za srednjoškolce, studente i radničku mladež održavaju se po redovitom rasporedu.

Od danas počinjemo upisivanje misnih nakana za siječanj i veljaču za 2014. godinu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila je u ovome broju posvećen 22. obljetnici stradanja Vukovara pod naslovom Sloboda se u Hrvatskoj ponovno rađa. Glas koncila nam također donosi nekoliko članaka o predstojećem referendumu na kojemu želimo zaštiti brak i obitelj kao zajednicu muškarca i žene. Mnogi su se ovih dana, od političara preko medija i ostalih, okomili na obitelj, mnogo je bilo i napada na inicijativu U ime obitelji, a sve s nakanom da se sruši brak i obitelj. Važno je biti informiran i ne nasjedati na zlonamjerna podmetanja. Mi vjernici moramo se zauzeti za obitelj i brak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.