• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 17. ožujka 2013.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 18.00 sati, a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Kroz korizmeno vrijeme u našoj župnoj crkvi petkom i nedjeljom prije večernje sv. Mise imamo pobožnost Križnoga puta s početkom u 17.30 sati. Isto tako, u Laduču je pobožnost Križnoga puta nedjeljom prije sv. Mise s početkom u 9.00 sati.

U utorak, na blagdan sv. Josipa, sv. Misa u župnoj crkvi je u 18.00 sati, u Prigorju u 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Sljedeće nedjelje je Cvjetnica – nedjelja muke Gospodnje. Svečana sv. Misa u 11.00 sati počinje blagoslovom grančica kod križa ispred crkve, a zatim ćemo u procesiji ući u crkvu. Članovi udruge Katarina Labouré će prodavati maslinove grančice, a sav prihod ide u dobrotvorne svrhe.

Molimo Vas da nam kroz ovaj tjedan do četvrtka javite ukoliko imate starijih i nemoćnih u Vašim obiteljima pa ćemo ih u petak u prijepodnevnim satima pohoditi, ispovijediti i pričestiti.

U subotu će se održati održati Križni put kroz župu. Okupljanje je u 8.30 sati kod župne crkve.

Još danas imamo karitativnu akciju u kojoj skupljamo hranu, kućne potrepštine i novčane priloge za potrebite u našoj župi. Ono što želite darovati možete donijeti i predati na već uobičajeni način. Novčane priloge možete staviti u kutije na pokrajnjim oltarima.

U petak, 22. ožujka u 20.00 sati održati će se dekanatski Križni put za mlade u Bistri.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam u ovom broju donosi mjesečni prilog Prilika koji je u ovome broju na osobiti način posvećen Lici. Glas koncila također donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Komu služe političari?.U ovome broju nema još ništa o novoizabranom Papi jer je Glas koncila tiskan početkom tjedna, prije nego li je papa izabran.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.