• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 16. lipnja 2013.

Danas je 11. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak ćemo nakon Mise imati klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Prigorju u petak u 18.00 sati.

U subotu nakon večernje sv. Mise naš dječji zbor održati će kratki koncert. Pozivamo Vas da dođete i da ih podržite.

Zahvaljujemo gđi. Nadi Galić i gđi. Janji Jerković koje su očistile korov i uredile prostor ispred kapelice sv. Tri Kralja kraj župne kuće. Isto tako, hvala g. Stipi Gelo i g. Mili Bunčiću koji su porezali živicu kraj župne kuće.

Hvala svima koji ste se na bilo koji način angažirali oko proslave župnoga blagdana, a osobito našemu župnom zboru, časnama, našim zvonarima – ob. Regvart i gđi. Maci koja se pobrinula da nam crkva bude čista.

Od građanske inicijative U ime obitelji dobili smo ovih dana dopis u kojemu zahvaljuju za Vaš potpis koji ste dali za zaštitu braka kao zajednice muškarca i žene, kao i svim volonterima koji su prikupljali potpise. Skupilo se nešto manje od 750 000 potpisa koji su u petak predani predsjedniku Sabora.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Na mladima svijet ostaje. Glas koncila također donosi mnoge aktualnosti iz života Crkve u domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.