• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 13. prosinca 2015.

Župne obavijesti – 13. prosinca 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Ovaj tjedan nemamo Mise po selima jer pomažemo ispovijedati po župama u dekanatu.

U došašću svaki dan, osim nedjeljom, imamo sv. Mise zornice ujutro u 6.00 sati. Radnim danom nema večernje sv. Mise.

U srijedu bismo željeli pohoditi i ispovijediti Vaše starije i bolesne. Molimo Vas da nam do utorka navečer javite ukoliko imate starijih i bolesnih u kući kako bismo došli i ispovijedili ih da se i oni tako pripreme za blagdan Božića.
U sakristiji možete nabaviti dvanaestlisne kalendare za sljedeću godinu. Jednolisne župne ćete dobiti prigodom blagoslova obitelji. Na izlazu iz crkve možete si uzeti župni listić – Božićno pismo sa rasporedom blagoslova obitelji

Danas završavamo naš župni karitativni tjedan. Svoje novčane priloge za Caritas možete staviti u kutije na pokrajnjim oltarima koje na sebi imaju natpis Caritasa.

Sljedeće nedjelje u 16.00 sati će naš dječji zbor Plamenčići održati svoj koncert u Lužnici. Svi ste pozvani.

Vodstvo molitvene zajednice Kraljice obitelji – obiteljski vjenčić moli sve članove i aktivne i neaktivne da se što prije jave gđi. Sanji ili gđi. Jadranki na telefone napisane u oglasnom ormariću. To je potrebno kako bi prikupile podatke koje je potrebno dostaviti Nadbiskupskom duhovnom stolu gdje je Molitvena zajednica registirana. Neka se jave i oni članovi koji više ne žele biti u članstvu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila i Vjensik biskupa Langa. Uz Glas koncila u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Tema Prilike je Djela milosrđa. Glas koncila donosi reportažu iz Vatikana gdje je u utorak otvaranjem Svetih vrata papa Franjo otvorio Jubilej milosrđa. Glas koncila donosi i zanimljiv intervu sa našim poznatim glumcem Ivom Gregurevićem pod naslovom Svakoga čovjeka trebao bi vući kraj iz kojega potječe. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.