• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 12. veljače 2017.

Župne obavijesti – 12. veljače 2017.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati .

Mise u selima su po redovitom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

U utorak se slavi sv. Valentin, i mnogi će taj dan slaviti dan zaljubljenih, a mi želimo taj dan proslaviti kao Dan obnove bračnih zavjeta. Pozivamo bračne parove na sv. Misu u 18.00 sati kako bi zajedno obnovili bračne zavjete i molili za blagoslov Vašega braka i obitelji.

Kateheze za mlade se održavaju petkom u 20.30 sati u kući kraj crkve.

Župa Marija Gorica organizira hodočašće u Fatimu. Zainteresirani za hodočašće mogu informacije vidjeti na oglasnoj ploči ili se javiti u župni ured u Mariji Gorici.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate Glas koncila. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Gdje god su Hrvati tu je i Alojzije Stepinac. Glas konicla nam donosi i članak koji nam na temelju govora i propovijedi želi približiti vrijednosti za koje se zalagao bl. Alojzije Stepinac. Glas koncila nam donosi i reportažu iz župe Lepoglava gdje službu župnika vrši vlč. Andrija Kišiček nekadašnji brdovečki župnik. Glas koncila donosi i mnoge druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.