• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 12. siječnja 2014.

Župne obavijesti – 12. siječnja 2014.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 09.30 sati. Od sutra opet započinjemo s večernjim sv. Misama u župnoj crkvi, pa će mise radnim danom biti u 18.00 sati.

Kroz ovaj tjedan još nemamo mise u selima.

U subotu, 18. siječnja 2014. godine imati ćemo vanjsku proslavu sv. Antuna Pustinjaka u Prudnicama. Procesija od kapelice sv. Antuna počinje u 17.00 sati, a odmah zatim slijedi sv. Misa.

U subotu smo završili redoviti blagoslov obitelji. Tijekom blagoslova obišli smo 2353 obitelji. Hvala Vam što ste  nas lijepo primili, hvala za Vašu molitvu, za novčani dar i hvala što ste nam ponudili okrjepu.

Hvala i pratiteljima koji su pratili svećenike i đakona na blagoslov.

Prošle subote, našim župljanima, obitelji Mavrić koja ima šestero djece, iz ulice Pavla Beluhana iz Brdovca, dogodila se nezgoda, izgorio im je gornji kat kuće. Molimo sve župljane koji na ikoji način mogu pomoći, bilo novčano, bilo radom na obnovi kuće da se jave ili osobno obitelji Mavrić ili u župni ured kako bismo im pomogli da prekriju kuću prije nego dođe loše vrijeme.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam među ostalime donosi jedna zanimljiv članak pod naslovom: Čemu se starice i starici (još) mogu nadati – Životni poučak jednoga starca svima. Ima i mnoštvo drugih vrijednih članaka koje vrijedi pročitati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.