• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 11. studenoga 2012.

Danas je 32. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati, a u četvrtak nakon Mise imamo klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu u 17.00 sati, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Utorkom imamo susrete Biblijsko – molitvene grupe. Pozivamo sve koji žele o Bibliji razmišljati, razgovarati te je upoznavati da dođu na susrete koji se održavaju utorkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Susreti za ministrante se održavaju subotom u 10.00 sati u crkvi. Ministranti i koji bi željeli biti ministranti dođite!

Susreti za mlade održavaju se redovito petkom u 20.00 sati u dvorani kraj župne kuće.

Sutra, u ponedjeljak, župa Kraljice Apostola iz Zaprešića organizira Tribinu o uvođenju zdravstvenog odgoja u škole. Na tribini će govoriti don Damir Stojić i mr. Vice Batarelo. Pozivamo osobito roditelje koji imaju djecu u školi da se odazovu na ovu tribinu jer vrlo je važno kakav ćemo odgoj pružiti našim mladima. Tribina počinje u 19.30 sati u župnoj Crkvi Kraljice apostola u Zaprešiću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila i Veritas. Uz Glas koncila nam u ovome broju dolazi i mjesečni prilog Prilika. Glas koncila nam među ostalim zanimljivim člancima donosi izvještaj o Tiskovnoj konferenciji udruge GROZD pod naslovom Udar na demokratske temelje Hrvatske o uvođenju zdravstvenog odgoja. Zatim nam donosi reakciju duborovačkog biskupa mons. Uzinića na najavljene izmjene kaznenog zakona kojima se zadire u pitanje ispovijedi i ispovjedne tajne o čemu su ovih dana izvjestili neki mediji, te mnoge druge zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.