• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 10. travnja 2016.

Župne obavijesti – 10. travnja 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Kroz tjedan sv. Mise u selima su u Prigorju u utorak, Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Uz Jubilej Milosrđa u našu domovinu će u srijedu doći tijelo sv. Leopolda Bogdana Mandića. Tijelo će biti u Zagrebačkoj katedrali od srijede 13. travnja u 17.00 sati pa do četvrtka navečer. U četvrtak će u katedrali biti svečana sv. Misa koju će predvoditi kardinal Josip Bozanić u 19.00 sati. A nakon toga će tijelo sveca tri dana biti izloženo u Dubravi u župi sv. Leopolda Mandića.

U četvrtak, 14. travnja imati ćemo roditeljski sastanak za roditelje kandidata za Krizmu. Roditeljski sastanak će biti u 20.00 sati u crkvi, nakon mise i klanjanja. U petak 15. travnja imati ćemo roditeljski sastanak za roditelje kandidata za Prvu pričest. Roditeljski sastanak će početi u 19.30 sati, nakon mise u crkvi. Molimo roditelje da se svakako odazovu jer trebamo dogovoriti pojedinosti oko organizacije slavlja ovih sakramenata.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila u novome broju dolazi jubilarni, stoti, mjesečni prilog Prilika. Glavna tema Prilike je Financijska (ne)pismenost. Glas koncila nam donosi vijest o imenovanju novoga gospićko-senjskoga biskupa o. Zdenka Križića. Isto tako, donosi nam reportažu o zasjedanju HBK. Glas koncila donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Hoće li se iskoristiti velika prilika? i mnoge druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.