• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 10. svibnja 2015.

Župne obavijesti – 10. svibnja 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Kroz tjedan sv. Misa u Ključu će biti u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U utorak u našu župu u sklopu «Hoda sa bl. Alojzijem Stepincem» dolaze moći našega blaženika. Moći će biti izložene u našoj župnoj crkvi od 15.00 sati kada ćemo izmoliti krunicu Milosrdnom Isusu. U 17.30 sati imati ćemo službu riječi sa krunicom i Litanijama bl. Alojzija Stepinca, a u 19.00 sati sv. Misu. Nakom Mise moći ćete odati počast moćima dodirom ili poljupcem.

U četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodinova. Sv. Misa će biti u 19.00 sati u župnoj crkvi, a u Laduču u 9.30 sati.

07. lipnja 2015. godine u 17.00 sati u Maclju će se održati spomen-Misa prigodom 70. obljetnice križnoga puta. I ove bismo godine željeli organizirati odlazak na tu Misu. Od sljedeće nedjelje ćemo početi upisivati one koji bi željeli poći. Cijena karte bi trebala biti 50 kuna.

Od Nadbiskupskoga duhovnog stola dobili smo poziv za pomoć stradalima od potresa u Nepalu. Svoj dar možete staviti u kutije s natpisom Caritasa na pokrajnjim oltarima, a mi ćemo ga preko Hrvatskog Caritasa uputiti stradalima od potresa.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Zajedništvo i dijalog u kojem piše o zagrebačkom braniteljskom događaju. Glas koncila također donosi reportažu s Mise za domovinu koja je bila prošle subote u Katedrali. Glas koncila donosi i vijesti s Papine audijencije gdje je Papa govorio o ljepoti kršćanskoga braka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.