• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 06. listopada 2019.

Župne obavijesti – 06. listopada 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

27. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise po selima su: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U subotu 12. listopada 2019. godine održati će se Hodočašće vjernika Vrhbosanske nadbiskupije i Banjalučke biskupije u Mariju Bistricu. Sv. Misu u 11.00 sati predvodi kard. Vinko Puljić.

Mjesec je listopad, mjesec Krunice. Nemojmo zaboraviti tu lijepu molitvu. U župnoj crkvi je molimo svakoga dana prije sv. Mise.

Pozivamo srednjoškolce, studente i radničku mladež na susrete i katehezu koji se održavaju petkom u 20.00 sati u kući kraj crkve. Svi su dobrodošli.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Veritas i Glasnik Srca Isusova i Marijina. Glas koncila donosi reportažu iz Pribića gdje je u srijedu proslavljena 100. obljetnica rođenja kard. Franje Kuharića te je otkriven i njegov kip. Uz Mjesec hrvatske knjige Glas koncila donosi razgovor s Martinom Grgurovcem pod naslovom Donijeti novu knjigu u svaki naš dom, više puta godišnje. Glas koncila, uz druge vrijedne i zanimljive članke, donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Zašto slabi zahvalnost.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.