• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 05. svibnja 2019.

Župne obavijesti – 05. svibnja 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

3. USKRSNA NEDJELJA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. U četvrtak nakon Mise imamo Euharistisjko klanjanje.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak 18.00 sati.

Sljedeće nedjelje pod Misom u 11.00 sati u župnoj crkvi ćemo imati slavlje Prve sv. Pričesti. Ove godine imamo 99 prvopričesnika. Preporučimo ih u molitvi Gospodinu.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke 18. svibnja 2019. godine. Za informaciju i prijave možete se obratiti gđi. Sanji na telefon napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Molimo one koji su se prijavili za hodočašće u Lurd da plate do punoga iznosa troškove puta te da dostave broj osobne ili putovnice ako to još nisu učinili.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila i Glasnik Srca Isusova i Mariina. Glas koncila nam donosi reportažu s 40. festivala duhovne glazbe – „Uskrsfesta“.  Novi broj Glasa koncila nam donosi reportažu s oproštajne Mise apostolskog nuncija. Uz ostale vrijedne i zanimlive članke Glas koncila donosi zanimljiv komentar glavnoga urednika pdo naslovom Iznevjereni interesi i Hrvatske i EU-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.