• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 04. studenoga 2018.

Župne obavijesti – 04. studenoga 2018.

31. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise su u župnoj crkvi radnim danom u 18.00 sati.

Mise po selima su: u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati. U Prigorju ovaj utorak nećemo imati sv. Misu jer se slavi sv. Leonard pa će Misa biti u Laduču u 18.00 sati.

Sljedeće nedjelje ćemo u Laduču proslaviti Dan Laduča. Procesija od križa kreće u 10.30 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa u kapeli sv. Leonarda u Laduču. Svi ste pozvani!

Od danas upisujemo misne nakane za siječanj i veljaču 2019. godine.

U akciji „Kolači za Misije“ koju smo imali prošle nedjelje skupilo se 2.619,70 kuna koje smo proslijedili za potrebe Misija u Kongu. Hvala svima na daru.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska imamo Glas koncila, Mali koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina, te Misijski list Radosna vijest. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zagreba gdje je blagoslovljena Caritasova kuća za mlade bez roditeljske skrbi. Glas koncila nam donosi i reportažu iz Vatikana gdje je svečano završena Biskupska sinoda o mladima. Uz ostale vrijedne članke Glas koncila donosi zanimljiv kometar glavnoga urednika pod naslovom Važna i dobronamjerna upozorenja gdje se glavni urednik osvrće na nedavnu izjavu komisije „Iustitia et pax“ HBK o stanju u društvu, gospodarstvu i politici.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.