• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 04. listopada 2015.

Župne obavijesti – 04. listopada 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan su sv. Mise svakoga dana u 19.00 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Od danas nakon večernje sv. Mise započinjemo s projektom Informativa koji okuplja studente i mlade profesionalce do 35 godina. Prvo predavanje na temu Uspješno upravljanje samim sobom održati će vlč. Filip Pavlović, župni vikar. Predavanje će biti u kući kraj crkve. Oglas se nalazi u oglasnom ormariću.

Roditeljski sastanak za roditelje kandidata za sv. Potvrdu biti će u srijedu, 07. listopada, a za kandidate za Prvu Pričest u petak, 09. listopada. Roditeljski sastanak započinje sa sv. Misom u 19.00 sati. Molimo roditelje koji žele da im se djeca ove godine pripremaju za sakramente da se svakako odazovu sastanku. Svi kandidati za Krizmu imati će svoj prvi susret u subotu, 10. listopada u 10.00 sati u Župnoj crkvi.

17. listopada 2015. godine organiziramo hodočašće u Srednjoeuropsko marijansko svetište Mariazell. Cijena puta je 250 kuna, a u cijenu je uračunat i ručak. Za informacije o hodočašću i prijavu možete se javiti ili poslije mise u sakristiju ili tijekom tjedna u župni ured. Kod prijave ponesite ili osobnu ili putovnicu. Upisujemo za drugi autobus, pa ako ste zainteresirani javite se što prije dok još ima mjesta.

Povjerenstvo za pastoral mladih i udruga Ekosspiritus organiziraju 56. Planinarski križni put 10. i 11. listopada 2015. godine na trasi Sljeme-Remete-Brestje. Za informacije i prijave možete se javiti g. Stjepanu Petek osobno ili na telefon napisan u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Zahvaljujemo g. Lukiću iz Ključa koji je tijekom ovoga ljeta sanirao oštećenja na kapeli u Ključu Brdovečkom.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Veritas. Glas koncila nam donosi reportažu sa Papinoga posjeta SAD-u i sudjelovanju na Svjetskom susretu obitelji. Glas koncila donosi zanimljiv intervju sa g. Zdravkom Čuturom, socijalnim radnikom za strance i migrante u Njemačkoj koji govori o tome kako se u posljednje 2 godine u njemačku doselilo oko 150 tisuća hrvata. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih zanimljivih i vrijednih članaka.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

Zoran Krišto, sin Josipa i Ilinke r. Čubela iz župe Duha Svetoga, Jarun, Zagreb
i
Valerija Ivić, kći Ljupka i Smiljke r. Kuna iz Javorja.
Vjenčanje: 24. listopada 2015. u župi Duha Svetoga, Jarun, Zagreb.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.