• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 03. studenoga 2019.

Župne obavijesti – 03. studenoga 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

31. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 18.00 sati.

Mise po selima su: u Prigorju u utorak, a u Drenju u petak u 17.00 sati, u Ključu u srijedu nećemo imati sv. Misu.

U srijedu se slavi sv. Leonard pa ćemo Misu imati u Laduču u 17.00 sati. A u nedjelju ćemo proslaviti Dan Laduča. Procesija od križa kreće u 10.30 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa u kapeli sv. Leonarda u Laduču. Svi ste pozvani!

Od danas počinjemo upisivati misne nakane za siječanj i veljaču 2020. godine.

Župni vikar, vlč. Majk oformio je priručnu knjižnicu u kojoj ćete moći posuditi knjige s teološkom, duhovnom, povijesnom, književnom i drugim tematikama. Knjižnica će biti otvorena subotom od 17.00 – 17.45 sati u kući kraj crkve. Svi zainteresirani slobodno mogu doći i posuditi knjige.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila i Mali koncil – MAK. Glas koncila nam donosi reportažu iz Dubrovnika gdje je obilježen spomen uz 75. godišnjicu komunističkoga zločina na Daksi. Glas koncila donosi i reportažu iz Vatikana gdje je održana Misa uz završetak posebne sinode o Amazoniji. Uz ostale vrijedne članke Glas koncila donosi komentar glavnoga urendika pod naslovom Nezacijeljene rane, u kojemu se glavni urednik osvrće na nehumanost prema nevinim ljudskim žrtvama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.