• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 02. lipnja 2013.

Danas je 9. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak ćemo nakon Mise imati klanjanje.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Prigorju u petak u 18.00 sati.

U petak je blagdan Presvetoga Srca Isusova. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 19.00 sati.

Sljedeće nedjelje, 09. lipnja 2013. godine imati ćemo proslavu Presvetoga Srca Isusova u Ključu. Procesija od križa počinje u 10.30 sati, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa.

Volonteri našega župnoga Caritasa organiziraju prikupljanje namirnica uz naš župni blagdan sv. Vida kako bi i potrebiti u našoj župi mogli osjetiti radost župnoga blagdana. Od sljedeće nedjelje možete donijeti nekvarljive namirnice ili u kutije na pokrajnjim oltarima dati svoj novčani prilog. Isto tako najavljujemo da ćemo župnu proslavu blagdana imati na sam dan, u subotu 15. lipnja pa si organizirajte vrijeme kako bi taj dan došli na misu, jer to je blagdan naše župe i svih nas.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK i Glasnik Srca Isusova. Glas koncila nam donosi mnoge zanimljive članke od kojih izdvajamo komentar glavnoga urednika pod naslovom Novo društvo se rađa. Zanimljiv je također intervju sa Domagojem Antom Petrićem, povratnikom iz Argentine. Ima i mnoštvo drugih zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.