• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 01.srpnja 2012.

Danas je 13. nedjelja kroz godinu.

Svete mise su u župnoj crkvi u 8.00, 11.00  i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Sljedeće nedjelje mise ćemo imati po redovnom rasporedu.

U Ključu i Drenju do rujna nećemo imati sv. mise.

Naše hodočašće na Mariju Bistricu biti će 04. kolovoza 2012.god. Cijena prijevoza autobusom iznosit će 50 kuna. Prijaviti se možete u župnom uredu od srijede, a nakon uplate dobiti ćete kartu. Prijave primamo do 25. srpnja 2012.god.

Hrvatsko zahvalno hodočašće u Rim u Godini vjere održati će se od 04. studenog do 09. studenog ove godine. Cijena hodočašća iznosi 2.500 kuna. Prijave ćemo primati od početka rujna. Zadnji rok prijave je 01. listopada. Plan hodočašća nalazi se na oglasnoj ploči.

Od sutra će naš župni ured imati ljetno radno vrijeme. Od ponedjeljka do petka od 17.30. do 18.30 sati.Oni kojima to vrijeme ne odgovara, a imaju potrebu nešto obaviti u župnom uredu, mogu se telefonski dogovoriti sa dežurnim svećenikom za koji drugi termin.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe župe. Neka Vas Gospodin nagradi. Vama koji odlazite na godišnje odmore želimo da vam odmor bude za duh i tijelo okrepljujuć.

Od katoličkog tiska stigao je novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi vijest pod naslovom Upozoravamo na nužnost poštivanja pravednosti – sa mise za Domovinu iz crkve sv. Marka iz Zagreba. Također donosi vijest o sv.misi koja je održana na jami Jazovka. Osobito je zanimljiv komentar glavnog urednika pod naslovom : Što otkriva Karadžićeva putovnica, te mnoge druge zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.