• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župni obavijesti – 04. lipnja 2017.

Župni obavijesti – 04. lipnja 2017.

DUHOVI

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su po uobičajenom rasporedu, u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Najavljujemo da ćemo naše župno proštenje imati 15. lipnja 2017. godine. Taj dan se slavi i Tijelovo. Svečana misa s Tjelovskom procesijom će biti navečer u 19.00 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila, Mali koncil – MAK, Glasnik Srca Isusova i Marijina i Veritas. Uz Glas koncila dolazi i mjesečni prilog Prilika čija je glavna tema Vožnja uz ljudski oprez i Božju pomoć. Glas koncila nam donosi vijest o proslavi Majke Božje od Kamenitih vrata. Glas koncila donosi i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Katolici ipak smetaju. Novi broj Glasa koncila donosi intervju sa dr. Davorom Derenčinovićem, profesorom kaznenoga prava, koji govori o obiteljskom nasilju. Glas koncila donosi i druge vijesti iz života Crkve u domovini i svijetu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.