• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 31. srpnja 2016.

Župne obavijesti – 31. srpnja 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati.

Tijekom ljeta nemamo sv. Mise u selima kao ni nedjeljnu večernju sv. Misu u župnoj crkvi. Župni ured ima ljetno radno vrijeme, radnim danom od 17.00 do 18.00 sati.

Naše hodočašće u Mariju Bistricu imati ćemo u subotu 06. kolovoza 2016. godine. Cijena je 50 kuna. Jedan autobus polazi u 6.30 sati s Harmice i skuplja hodočasnike po selima, a onda u 7.00 sati krećemo od Župne crkve. Molimo da budete točni kako bismo mogli na vrijeme krenuti. Zbog hodočašća, u subotu nećemo imati Misu u župnoj crkvi.

U petak slavimo Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Sv. Misa će biti navečer u 19.00 sati.

Po odredbi našega Nadbiskupa vlč. Filip, naš župni vikar, dobio je premještaj te je imenovan župnim vikarom u Karlovcu u svetištu sv. Josipa i u župi Hrnetić. Sljedeće nedjelje će se oprostiti od naše župne zajednice. Novim vikarom je imenovan vlč. Marko Baršić koji je dosada bio župni vikar u Sesvetama.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi vijest o poništenju presude bl. Alojziju Stepincu koja je bila donesena na montiranom  političkom procesu 1946. godine, te komentar urednika vezan uz poništenje presude. Novi broj Glasa koncila donosi i reportažu iz Šibenika sa ređenja novoga biskupa. Uz ostale zanimljive članke Glas koncila donosi i sve premještaje svećenika u našoj Nadbiskupiji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.