• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 30. rujna 2018.

Župne obavijesti – 30. rujna 2018.

26. NEDJELJA KROZ GODINU

U srijedu, zbog obaveza koje mi svećenici imamo u Nadbiskupiji, Župni ured neće raditi.

Marijina Legija organizira hodočašće u svetište sv. Josipa u Karlovac, 06. listopada 2018. godine. Za informacije i prijavu obratite se gđi. Eli, g. Stipi ili g. Zdravku osobno ili na telefon. Brojevi telefona su na plakatu u oglasnom ormariću.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji  Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise po selima su po uobičajenom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati organizira hodočašće u Krašić, 08. listopada 2018. godine. Prijaviti se možete kod gđe. Sanje na telefon napisan na plakatu u oglasnom ormariću.

U subotu, 20. listopada 2018. godine organiziramo jednodnevno hodočašće u svetište Monte Lussari ili Sveto Višarje na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije te posjet gradiću Tarvisio. Od sljedeće nedjelje ćete se moći upisati i dobiti točan program i cijenu puta. Za hodočašće je potrebna osobna iskaznica.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska imamo Glas koncila. Glas koncila donosi reportažu s Papina pohoda Litvi, Latviji i Estoniji. Glas koncila donosi i poruku biskupa BiH povodom predstoječih izbora u BiH. Glas koncila donosi i zanimlji komentar glavnoga urednik au kojem urednik pita tko manipulira pojmovima „Hrvat“ i „katolik“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.