• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 30.rujna 2012.

Danas je 26. nedjelja kroz godinu. Sv. mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Kroz tjedan mise u župnoj crkvi su svaki dan u 19.00 sati, a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sv. misa u Ključu je u srijedu u 18.00 sati, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Pozivamo roditelje učenika trećih razreda koji ove godine žele pristupiti sakramentu Prve sv. Pričesti da dođu na roditeljski sastanak koji će se održati u petak, 28. rujna poslije večernje sv. mise.

Od ovoga tjedna započinjemo i sa susretima za mlade. Održavat će se petkom u dvorani kraj župne kuće.

U subotu organiziramo ispovijed za školsku djecu. Ispovijed će biti u 9.30 sati i obavezna je za krizmanike, a ostalu školsku djecu također pozivamo da dođu na ispovijed.

Kao što ste mogli primjetiti oko župne kuće smo malo počeli uređivati okoliš, obrezivati živicu i ostalo. Budući da još ima dovoljno posla, lijepo molimo ako ima dobrovoljaca da dođu u srijedu u 9.00 sati kako bismo završili posao. Možete ponjeti i alat (škare za živicu, kosilicu, sjekiru i sl.)

Zajednica Ekosspiritus  u suradnji s bratovštinom sv. Bernarda, a pod pokroviteljstvom Povjerenstva za Pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, 12., 13. i 14. listopada ove godine organizira 50. Planinarski križni put na trasi Smerovišće – Samobor. Za informacije i prijave možete se obratiti ili vlč. Tomislavu ili g. Stjepanu Peteku (091/40 63 969) ili animatoricama, najkasnije do 08. listopada.

Župa Marija Gorica organizira hodočašće u Svetu zemlju od 02. do 09. travnja 2013. godine. Cijena hodočašća je 1400 $ i sve je uključeno u cijenu, a može se platiti i na rate. Zainteresirani se mogu javiti u naš Župni ured.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila, Glasnik Srca Isusova, Glasnik bl. A. Stepinca i Narod. Glas koncila nam u ovome broju donosi više zanimljivih članaka među kojima nekoliko o Godini vjere koju ćemo uskoro započeti. Vrlo je zanimljiva reportaža iz Boke Kotorske ili kako je još nazivaju Zaljev hrvatskih svetaca, te mnogi drugi članci.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.