Župne obavijesti – 28. veljače 2016.

Župne obavijesti – 28. veljače 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Mise u selima su po sljedećem rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Kroz Korizmu petkom i nedjeljom prije Mise imamo pobožnost Križnoga puta. Križni put počinje u 17.30 sati.

Danas završavamo Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Svoj novčani dar za pomoć Crkvi u Bosni i Hercegovini možete staviti u kutije s natpisom Caritasa na pokrajnjim oltarima.

U petak, 4. ožujka 2016. godine će se po želji pape Franje, uz Godinu milosrđa, u svim župama održati inicijativa „24 sata za Gospodina“. U okviru te incijative održati će se klanjanje pred Presvetim koje će kod nas započeti nakon večernje sv. Mise te će trajati do 21.00 sat. Pozivamo Vas da odvojite nekoliko trenutaka za Gospodina te dođete na klanjanje, a mi svećenici ćemo Vam biti na raspolaganju za ispovijed.

U četvrtak 10. ožujka 2016. godine ćemo imati dekanatsko hodočašće u Zagrebačku katedralu. U 17.30 sati će biti Križni put, a u 18.00 sv. Misa. I danas se možete prijaviti i preuzeti kartu za autobus. Cijena je 20 kuna.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi drugi dio reportaže s Papinoga pohoda Meksiku. Glas koncila donosi intervju s mons. Jurom Bogdanom, novim vojnim ordinarijem. Među ostalim zanimljivim člancima Glas koncila donosi komentar glavnoga urednika pod naslovom Istinom protiv manipulacija.
ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

Tomislav Tesla, sin Siniše i Marine r. Klokočar iz Prigorja Brdovečkog
i
Martina Firić, kći Roberta i Ivanke r. Buden iz Prigorja Brdovečkog.
Vjenčanje: 17. lipnja 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.