• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 28. travnja 2019.

Župne obavijesti – 28. travnja 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

2. USKRSNA NEDJELJA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. U nedjelju će na Misi u 11.00 sati u župnoj crkvi uz naš zbor pjevati ženska klapa Čakulone.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su: u Prigorju u utorak, a u Drenju u petak 18.00 sati. U Ključu u srijedu nećemo imati sv. Misu jer imamo u župi slavlje sv. Potvrde.

U srijedu u našoj župi imamo slavlje sv. Krizme. Sv. Misa će biti u 11.00 sati, a djelitelj sv. Krizme je mons. Matija Berljak. U srijedu nećemo imati večernju sv. Misu u župnoj crkvi.

U subotu će na večernjoj Misi s nama biti vatrogasci koji će proslaviti svoga nebeskog zaštitnika sv. Florijana.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u svetište Majke Božje Bistričke 18. svibnja 2019. godine. Za informaciju i prijave možete se obratiti gđi. Sanji na telefon napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Molimo one koji su se prijavili za hodočašće u Lurd da plate do punoga iznosa troškove puta te da dostave broj osobne ili putovnice ako to još nisu učinili.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu s ređenja Đakovačko-osječkoga pomoćnoga biskupa mons. Ivana Ćurića. Prilog Glasa koncila Prilika donosi razgovor s mons. Hrvojem Škrlecom, savjetnikom nuncijature pri Europskoj uniji, razgovor je pod naslovom Ima li mjesta za kršćanske vrijednosti u srcu Europe. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

ženidbeni navještaj:

Juraj Vrhovski, sin Borisa i Nevenke r. Budjak iz Šenkovca

             i

Nikolina Šintić, kći Nenanda i Metke r. Vinpolšek iz Šenkovca.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.