• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 27. rujna 2015.

Župne obavijesti – 27. rujna 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan su sv. Mise svakoga dana u 19.00 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak započinjemo mjesec listopad, mjesec krunice. Sjetimo se te drage nam molitve i izmolimo je kroz ovaj mjesec. U crkvi je molimo svaki dan prije Mise.

Od sljedeće nedjelje nakon večernje sv. Mise započinjemo s projektom Informativa koji okuplja studente i mlade profesionalce do 35 godina. Prvo predavanje na temu Uspješno upravljanje samim sobom održati će vlč. Filip Pavlović, župni vikar. Oglas se nalazi u oglasnom ormariću.

Sljedeće nedjelje, 04. listopada 2014. godine naše sestre u Lužnici imaju Dan otvorenih vrata. Uz taj dan naš Veliki mješoviti župni zbor imati će koncert u 17.00 sati u Lužnici. Više informacija nalazi se na plakatu u oglasnom ormariću. Svi ste pozvani.

17. listopada 2015. godine organiziramo hodočašće u Srednjoeuropsko marijansko svetište Mariazell. Cijena puta je 250 kuna, a u cijenu je uračunat i ručak. Za informacije o hodočašću i prijavu možete se javiti ili poslije mise u sakristiju ili tijekom tjedna u župni ured. Kod prijave ponesite ili osobnu ili putovnicu.

Molitveni vijenac Kraljice obitelji organizira hodočašće u Krašić, 08. listopada 2015. godine. Za informacije i prijave možete se obratiti gđi. Sanji na broj telefona napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Povjerenstvo za pastoral mladih i udruga Ekosspiritus organiziraju 56. Planinarski križni put 10. i 11. listopada 2015. godine na trasi Sljeme-Remete-Brestje. Za informacije i prijave možete se javiti g. Stjepanu Peteku osobno ili na telefon napisan u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi više tekstova o ozbjegličkoj krizi s kojom smo suočeni i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Koja sve pitanja otvara izbjeglički val. Glavni urednik osvrće se na mnogostruke probleme koje sa sobom nosi izbjeglički val. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

Goran Stjepan Šurbek, sin Milana i Vesne r. Farkaš iz Stenjevca
i
Katarina Filipčić, kći Zorana i Kristine r. Sever iz Ključa Brdovečkog.
Vjenčanje: 16. listopada 2015.

Mario Remenar, sin Branimira i Đurđice r. Ključarić iz Prigorja Brdovečkog
i
Ivana Stanešić, kći Vladimira i Branke r. Taac iz Zaprešića.
Vjenčanje: 06. studenoga 2015. u župi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću.

Igor Ambroš, sin Zdravka i Vesne r. Legan iz Brdovca
i
Milijana Baburić, kći Milana i Mande r. Sulmaić iz Samobora.
Vjenčanje: 10. listopada 2015. u župi sv. Eufemije u Rovinju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.