• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 26. listopada 2014.

Župne obavijesti – 26. listopada 2014.

 

Danas je 30. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Radnim danom Misa u župnoj crkvi je u 18.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo imati sv. Misu u Ključu u srijedu, a u Prigorju u petak u 17.00 sati.

U subotu slavimo svetkovinu Svih svetih. Svete Mise će biti po nedjeljnom rasporedu. Blagoslov groblja u Javorju, kraj župne crkve, biti će u subotu u 17.30 sati, a u Laduču će biti u nedjelju, na Dušni dan, nakon mise koja je u 9.30 sati. Sv. Misa na Novom groblju biti će na blagdan Svih Svetih u 15.00 sati, a organizira je župa sv. Petra iz Zaprešića.

Kreativne radionice održavaju se srijedom u 20.00 sati, a ciklus kateheza na temu sv. Misa održava se nedjeljom nakon večernje sv. Mise.

U subotu, 15. studenoga 2014. godine organiziramo hodočašće u Padovu. Napunili smo jedan veliki autobus pa više nema mjesta. Budući da ima još zainteresiranih nastojat ćemo na proljeće opet organizirati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Vatikana s Mise beatifikacije pape Pavla VI. Glas koncila nam donosi i zanimljivo svjedočenje jedne teško bolesne osobe pod naslovom Bolest ne smatram križem, već prosvjetljenjem. Glas koncila nam donosi i mnoge druge zanimljive i vrijedne članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.