• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 25. studenoga 2018.

Župne obavijesti – 25. studenoga 2018.

34. NEDJELJA KROZ GODINU

KRIST KRALJ

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise su u župnoj crkvi radnim danom u 18.00 sati.

Mise po selima su: u Prigorju u utorak, Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Po odredbi poglavarice sestara Milosrdnica, s. Antonija koja je kroz 18 godina djelovala u našoj župi, dobila je premještaj. Danas se oprašta od naše Župne zajednice. Hvala joj za sav trud i za sve ono lijepo što je učinila u našoj župi.

Želimo organizirati župno hodočašće u Lurd 20. – 25. svibnja 2019. godine. U sakristiji možete preuzeti program hodočašća, a zainteresirani za hodočašće bi se trebali prijaviti najkasnije do početka veljače 2019. godine. 

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska imamo Glas koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Rima sa završetka pohoda naših biskupa „ad limina“. Uz blagdan sv. Cecilije kojeg smo proslavili u četvrtak, Glas koncila donosi članak koji govori o crkvenoj glazbi koja je uvijek u službi liturgije. Novi broj Glasa koncila nam donosi i dva zanimljiva članka, jedan je pitanje čitatelja i odgovor na njega Kako se valjano ispovijediti, a drugi je pod naslovom Zašto se ispovijedati pred svećenikom. Pred nama su božićne ispovijedi pa bi bilo zgodno te članke pročitati.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.