• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 25. kolovoza 2013.

Župne obavijesti – 25. kolovoza 2013.

Danas je 21. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 19.00 sati.

Od sljedeće nedjelje opet započinjemo s nedjeljnjim večernjim sv. Misama u župnoj crkvi. Sv. Misa je u 19.00 sati.

Sljedeće nedjelje je Anđeoska nedjelja i slavi se Dan Brdovca. Procesija započinje u 10.30 sati od kapelice sv. Ivana kraj zgrade Općine, a odmah nakon procesije slijedi sv. Misa.

Naše hodočašće na Trsat biti će u subotu, 14. rujna 2013. godine. Cijena karte je 100 kuna. Upisati se možete nakon mise u sakristiji ili u Župnom uredu u uredovno vrijeme.

Hodočašće mladih na Mariju Bistricu biti će 07. i 08. rujna 2013. godine. Svi mladi koji su zainteresirani za hodočašće neka se tijekom ovoga tjedna prijave u župni ured ili župnom vikaru vlč. Filipu kako bismo mogli u suradnji s Uredom za pastoral mladih organizirati prijevoz.

Hvala g. Anti i g. Tomislavu Paviću koji su svojom brigom i trudom nabavili i postavili nova ulazna vrata na kući kraj crkve. Neka ih Gospodin nagradi za njihovu dobrotu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila. Glas koncila nam donosi reportažu sa proslave 1700. obljetnice Milanskoga edikta. Zanimljiv je također komentar glavnoga urednika u kojemu se urednik pita: «Misle li političari da su hrvatski građani bezumni». Ima i mnoštvo drugih članaka koje vrijedi pročitati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.