• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 24. svibnja 2020.

Župne obavijesti – 24. svibnja 2020.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

7. USKRSNA NEDJELJA

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Sljedeće nedjelje se slavi svetkovina Duhova. Mise će biti po nedjeljnom rasporedu.

Mise u selima još nećemo imati.

Za sve što trebate u župnom uredu molimo Vas da se javite najprije telefonom ili elektroničkom poštom.

Priliku za ispovijed imate svakoga dana, osim nedjeljom, od 18.00 – 18.45 sati u kući kraj crkve. Molimo Vas da po mogućnosti imate masku za dolazak na ispovijed.

Pozivamo roditelje kandidata za Prvu Pričest koji su se izjasnili da žele da se Prva Pričest održi u lipnju da dođu na roditeljski sastanak kako bismo ih upoznali sa pojedinostima. Sastanak ćemo imati u tri grupe: u utorak za djecu iz škole Šenkovec i Drenje, u srijedu za djecu iz škole Savski Marof i Laduč, a u petak za djecu iz škole Brdovec. Sastanak će se održati nakon mise u crkvi, u 19.30 sati i obavezan je za sve roditelje koji žele da im djeca krajem lipnja pristupe Prvoj Pričesti. Za one koji su se izjasnili za jesen Prva Pričest će biti na jesen.

Molimo Vas da se pridržavate epidemioloških mjera i socijalne distance.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi više zanimljivih članaka od kojih izdvajamo reoportažu sa spomena o 75. godišnjici bleiburške tragedije pod naslovom Nitko nema pravo zanemariti žrtve. Glas koncila nam donosi i pismo našega Nadbiskupa o životu nadbiskupije nakon potresa. Glas koncila donosi i vijest iz Prudnica gdje je početkom svibnja vršeno iskapanje masovne grobnice te je iskopano oko 130 tijela. Glas koncila donosi i mnoge druge vrijedne i zanimljive članke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.