• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 24. rujna 2017.

Župne obavijesti – 24. rujna 2017.

25. NEDJELJA KROZ GODINU Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise po selima su po redovitom rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

Ovaj tjedan ćemo održati prve roditeljske sastanke za roditelje kandidata za Prvu Pričest i sv. Potvrdu. Sastanak za roditelje kandidata za sv. Potvrdu biti će u četvrtak, nakon mise i klanjanja u 20.00 sati, a za roditelje kandidata za Prvu Pričest će biti u petak nakon mise u 19.30 sati. Molimo roditelje da se odazovu kako bi dobili važne informacije, a mogu slobodno doći i na Misu.

14. listopada 2017. godine će se održati Hodočašće slovenskih i hrvatskih vjernika u Stičnu u Sloveniji. Ukoliko će biti zainteresiranih, organizirali bismo prijevoz autobusom. Zainteresirani se mogu javiti do 04. listopada 2017. godine kako bismo mogli organizirati autobus. Cijenu prijevoza ćemo znati do sljedeće nedjelje.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Glas koncila. Novi broj Glasa koncila nam donosi reportaže sa okupljanja vjernika oko reklikvija sv. Leopolda Bogdana Mandića. Glas koncila nam donosi i zanimljivo razmišljanje uz novu školsku godinu pod naslovom Vjeronauk je jamstvo „slobodnoga obrazovanja“. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih zanimljivosti iz života Crkve u domovini i svijetu.

 

 

ženidbeni navještaj:

Marinko Barišić, sin Mirka i Ružice r. Baković iz Zaprešića

                                         i

Antonija Topić, kći Franje i Delfe r. Džolan iz Brdovca.

Vjenčanje: 06. listopada 2017. u župi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.