• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec

Župne obavijesti – 24.lipnja 2012.

Danas je 12. nedjelja kroz godinu,ujedno se slavi blagdan rođenja Ivana Krstitelja.

Svete mise su u župnoj crkvi u 8.00, 11,00 i 19,00 sati,a u Laduču u 9:30 sati.

Kroz tjedan mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati,a u četvrtak nakon mise imamo klanjanje.

Sljedeće nedjelje mise su po redovnom nedjeljnom rasporedu,u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati,a u Laduču u 9.30 sati.

Još ovaj tjedan će sveta misa u Ključu biti u srijedu u 18.00 sati, a u Drenju u petak u 18.00 sati, a onda do rujna nema mise u tim mjestima.

Naše hodočašće na Mariju Bistricu planiramo za subotu 04. kolovoza. Sljedeće nedjelje ćemo objaviti cijenu karte i kada će početi rezervacije.

Budući da su nam došli topli dani,primjećujemo da neki u crkvu,osobito na vjenčanja i krštenja dolaze neprikladno obučeni. Crkva je prostor molitve i pobožnosti pa Vas molimo da u crkvu dolazite obučeni onako kako to i priliči prostoru crkve.

Zahvaljujemo svima vama koji doprinosite za potrebe župe. Neka Vas gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa Koncila i list Narod.Glas koncila nam u novom broju donosi vijesti o ređenjima novih svećenika u našim biskupijama,intervju sa kardinalom Stanislavom Dziwiszem,dugogodišnjim tajnikom blaženog pape Ivana Pavla II. Isto tako donosi nam i zanimljivo pismo jedne čitateljice pod naslovom «Mediji,sramite se» o tome kako nam današnji mediji serviraju vijesti koje oni žele ili koje je netko naručio.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.