• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 23. ožujka 2014.

Župne obavijesti – 23. ožujka 2014.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 09.30 sati. Sv. Misa u župnoj crkvi radnim danom je u 18.00 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Budući da u subotu prelazimo na ljetno računanje vremena, sljedeće nedjelje će večernja sv. Misa biti u 19.00 sati.

U utorak, u okviru kateheza za odrasle, održati će se molitveni susret za kandidate za Prvu Pričest i njihove roditelje. Susret je obavezan za roditelje kandidata za Prvu Pričest. Susret će se održati u župnoj crkvi, a počinje sa sv. Misom u 18.00 sati.

Kroz korizmeno vrijeme u našoj župnoj crkvi petkom i nedjeljom prije večernje sv. Mise imamo pobožnost Križnoga puta s početkom u 17.30 sati. Isto tako, u Laduču je pobožnost Križnoga puta nedjeljom prije mise s početkom u 9.00 sati.

Kateheze za mlade održavaju se petkom u 21.00 sat. Te kateheze su priprema za susret katoličke mladeži u Dubrovniku 26. i 27. travnja, te su obavezne za one koji su se prijavili za susret.

Susreti za ministrante održavaju se subotom u 13.00 sati.

Danas završavamo tjedan solidarnosti s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Današnja milostinja i vaš novčani dar kojega možete ostaviti u kutijama s oznakom Caritasa biti će preko Caritasa nadbiskupije prosljeđeni Crkvi u BiH.

5. i 6. travnja 2014. godine u organizaciji udruge Ekosspiritus i pod pokroviteljstvom Gospićko-senjske biskupije održava se 53. planinarski križni put na trasi Slunj-Lađevac-Slunj-Cetingrad. Prijave traju do 26. ožujka, a za sve informacije se možete javiti g. Stjepanu Peteku na broj mobitela koji se nalazi na oglasu u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam u novome broju donosi zanimljiv članak pod naslovom Zašto treba moliti za Svetoga Oca. Glas koncila nam donosi i reportažu s dvanaeste obljetnice smrti sluge Božjega kard. Franje Kuharića te mnoge druge zanimljive i vrijedne članke.

 

Ženidbeni navještaj:

Marko Kalamir, sin Mladena i Romane r. Krulić iz Ključa Brdovečkog

                                          i

Ksenija Smoljak, kći Milivoja i Barke r. Birić iz župe Kamensko.

Vjenčanje: 10. svibnja 2014. u Kamenskom.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.