• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 22. studenoga 2015.

Župne obavijesti – 22. studenoga 2015.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati.

Sv. Misa u Ključu je u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Sljedeće nedjelje je prva nedjelja došašća i započinjemo vrijeme došašća i novu crkvenu godinu. Najavljujem da ćemo u došašću, kao i do sada, radnim danom imati zornice.

Hrvatsko katoličko sveučilište i Zagrebačka nadbiskupija organiziraju znanstveni skup na temu Nadbiskup Stepinac i Srbi u Hrvatskoj. Skup će se održati 23. i 24. studenoga 2015. godine u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu na Kaptolu. Plakat se nalazi u oglasnom ormariću.

Na inicijativu g. Mirka Ivanjeka, u kapeli u Prigorju održavati će se svaki utorak čitanje Biblije. Prvo čitanje biti će u utorak 24. studenoga 2015. godine u 20.00 sati. Svi ste pozvani. Također najavljujemo da ćemo od siječnja 2016. godine, nakon blagoslova obitelji, u kapeli u Prigorju imati sv. Misu svaki utorak. O tome ćete još biti detaljnije obavješteni.

Zahvaljujemo g. Jerkoviću i g. Horvatiću koji su uredili svećeničku grobnicu ispred župne crkve. Također zahvaljujemo g. Ravančiću koji je uredio rasvjetu u kapeli u Laduču. Neka ih svu trojicu Gospodin nagradi!

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam u novome broju donosi reportažu iz Vukovara sa spomena na 24. godišnjicu vukovarske žrtve. Glas koncila nam donosi i zanimljiv komentar glavnoga urednika pod naslovom Nastupio je čas triježnjenja. Glas koncila donosi i mnogo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.