• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 22. rujna 2019.

Župne obavijesti – 22. rujna 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

25. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan sv. Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise po selima su: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 18.00 sati.

U četvrtak, 26. rujna 2019. godine nakon večernje sv. Mise i klanjanja koji počinju u 19.00 sati održati ćemo prvi roditeljski sastanak za ovogodišnje kandidate za sv. Potvrdu, a u petak, 27. rujna. 2019. godine nakon Mise koja počinje u 19.00 sati, održati ćemo prvi roditeljski sastanak za ovogodišnje kandidate za Prvu sv. Pričest. Molimo roditelje da se svakako odazovu sastanku kako bi dobili važne informacije, a mogu slobodno doći i na sv. Misu.

U subotu, 28. rujna 2019. godine u Prudnicama na mjestu masovne grobnice kraj Lovačkoga doma ćemo imati misu za sve žrtve Križnoga puta. Procesija kreće od kapelice sv. Antuna u Prudnicama u 10.30 sati, a Misa će biti u 11.00 sati. Bilo bi lijepo kada bismo se odazvali u što većem broju.

Ove subote se želimo uključiti u inicijativu Iskra milosrđa koja obuhvaća molitvu Krunice Božjega milosrđa. Molitvu ćemo imati u našoj župnoj crkvi u 15.00 sati.

Pozivamo srednjoškolce, studente i radničku mladež na susrete i katehezu koji se održavaju petkom u 20.00 sati u kući kraj crkve. Svi su dobrodošli.

Marijina Legija organizira hodočašće Gospi Konđilskoj u Komušinu, 29. rujna 2019. godine. Za informacije i prijave možete se javiti na broj telefona napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Molitveni vijenac Kraljice Obitelji organizira hodočašće u Krašić, 08. listopada 2019. godine. Za informacije i prijave možete se javiti gđi. Sanji na broj telefona napisan na oglasu u oglasnom ormariću.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu iz Zrina gdje je blagoslovljena spomen-crkva i održana misa za žrtve partizanskoga zločina. Uz blagoslov crvke u Zrinu vezan je i komentar glavnoga urednika pod naslovom Pitanja uklanja samo istina. Glas koncila donosi i mnoge druge vrijedne i zanimljie članke.

ženidbeni navještaj:

Ivan Filipović, sin Šimuna i Silvije r. Tomić iz Javorja 

                            i

Marina Palešćak, kći Ivana i Ljubice r. Milin-Ungar iz Javorja.

Vjenčanje: 05. listopada 2019.

Ivica Bačurin, sin Ivana i Marije r. Matun iz župe sv. Jurja i Imena Marijina iz Odre  

                            I

Danijela Smrkulj, kći Radoslava i Dragice r. Šćuric iz Brdovca.

Vjenčanje: 05. listopada 2019.

Alen Kapusta, sin Tomislava i Ankice r. Smud iz župe Presvetoga Trojstva iz Krapinskih Toplica 

                            i

Marina Mihalinec, kći Predraga i Ljiljane r. Toth iz Brdovca.

Vjenčanje: 19. listopada 2019.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.