Župne obavijesti – 21. veljače 2016.

Župne obavijesti – 21. veljače 2016.

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 18.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi su svaki dan u 18.00 sati.

Mise u selima su po sljedećem rasporedu: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu, a u Drenju u petak u 17.00 sati.

Kroz Korizmu petkom i nedjeljom prije Mise imamo pobožnost Križnoga puta. Križni put počinje u 17.30 sati.
U petak, 26. veljače 2016. godine nakon večernje sv. Mise, u 18.30 sati u župnoj crkvi, imati ćemo roditeljski sastanak za roditelje kandidata za Prvu Pričest. Molimo roditelje da se svakako odazovu. A naravno, pozvani su i na sv. Misu prije sastanka.

Hrvatski Caritas nas i ove godine poziva na akciju Tjedan solidarnosti i zajedništva s Crkvom u Bosni i Hercegovini. Sljedeće nedjelje ćemo skupljati novčane priloge za pomoć Crkvi u Bosni i Hercegovini. Svoj novčani dar možete sljedeće nedjelje staviti u kutije s natpisom Caritasa na pokrajnjim oltarima.

U četvrtak 10. ožujka 2016. godine ćemo imati dekanatsko hodočašće u Zagrebačku katedralu. U 17.30 sati će biti Križni put, a u 18.00 sv. Misa. Od danas se možete prijaviti i preuzeti kartu za autobus. Cijena je 20 kuna.

7. 02. travnja 2016. godine organiziramo jednodnevno hodočašće u Aljmaš, Vukovar i Ilok. Cijena hodočašća je 300 kuna. U cijenu je uračunat ručak i potrebne ulaznice.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkog tiska imate novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi reportažu sa susreta Pape Franje i patrijarha Kirila te zajedničku izjavu koju su potpisali, kao i reportažu s Papina pohoda Meksiku. Glas koncila donosi i pismo kardinala Puljića patirjarhu Irineju pod naslovom Istina se uporno prešućuje i iskrivljuje. Glas koncila donosi i mnoštvo drugih vrijednih i zanimljivih članaka.

ŽENIDBENI NAVJEŠTAJ:

Tomislav Mišura, sin Ante i Marije r. Ćurčić župe Ivanec Bistranski
i
Renata Karaula, kći Nike i Vesele r. Đapić iz Brdovca.
Vjenčanje: 09. travnja 2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.