• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 21. travnja 2019.

Župne obavijesti – 21. travnja 2019.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

USKRS

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati. Danas imamo i sv. Misu u Ključu u 17.00 sati.

Sutra, na Uskrsni ponedjeljak sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30. Sutra nemamo večernju Misu u župnoj crkvi.

Mise u selima kroz ovaj tjedan su: u Prigorju u utorak, u Ključu u srijedu u 18.00 sati, a u Drenju u petak nećemo imati sv. Misu.

Hvala svima koji su aktivno sudjelovali u obredima Svetoga trodnevlja te tako doprinjeli da nam obredi budu svečani: đakonu, ministrantima, čitačima i zboru. Hvala i zvonarima koji su uredili i pripremili crkvu. Hvala i svima Vama dragi župljani koji ste svojim prisutstvom i molitvom učinili ove dane svečanjima.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo Uskrsni broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi Uskrsne poruke hrvatskih biskupa. Glas koncila donosi i tekst o velikom požaru na pariškoj kaedrali Notre-Dame. Uz ostale zanimljive članke Glas koncila donosi komentar glavnoga urednika pod naslovom Gaženje ili svjedočenje ideala u kojem glavni urednik govori o katolicima koji se nalaze na važnim položajima u društvu te o tome svjedoče li oni i tamo svoju vjeru.

ženidbeni navještaj:

Antonio Kafadar, sin Tihomira i Slavice r. Barnjak iz Šenkovca

             i

Bernarda Matić, kći Drage i Jelene r. Perković iz župe Marije Kraljice apostola iz Zaprešića.

  Vjenčanje: 10. svibnja 2019. u župi Marije Kraljice apostola u Zaprešiću.


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.