• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 21. srpnja 2013.

Župne obavijesti – 21. srpnja 2013.

Danas je 16. nedjelja kroz godinu. Sv. Mise u župnoj crkvi su u 8.00 i 11.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz mjesece srpanj i kolovoz imamo Mise po ljetnom rasporedu, tako da nemamo nedjeljne večernje Mise u 19h u župnoj crkvi.

Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi će biti svaki dan u 19.00 sati. U četvrtak nakon Mise imamo kratko euharistijsko klanjanje.

Primamo prijave za naše hodočašće na Mariju Bistricu. Na hodočašće idemo u subotu, 03. kolovoza. Polazak je u 6.00 sati od Harmice, a od 6.30 ispred crkve u Brdovcu. Cijena je 50 kuna. Prilikom prijave, molim i uplatu.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe.

Od katoličkoga tiska danas imate novi broj Glasa koncila. Uz Glas koncila danas nam dolazi mjesečni prilog «Prilika». U njemu možete možete ukratko upoznati vlč. Miroslava Bulešića, koji je 1947. kao mladi svećenik bio ubijen, a 28. rujna ove godine u pulskoj Areni će biti proglašen blaženim i također možete pročitati zanimljive članke vezane uz ulazak u EU. GK nam donosi prekrasan intervju sa Marie-Helene Mathieu, suutemeljiteljice pokreta «Vjera i svjetlo» pod naslovom «Povjerovati u jedinstvenu ljepotu osobe s intelektualnim teškoćama». Također predstavlja se prva enciklika  pape Franje «Lumen fidei- Svjetlo vjere», danas je 1. dio. Možete si također pročitati ovogodišnje premještaje u našoj Nadbiskupiji i između ostalog vidjeti novog brdovečkog kapelana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.