• 01/3313212
  • zupa.brdovec@zg-nadbiskupija.hr
  • Ilije Gregorića 38, Brdovec
Župne obavijesti – 21. lipnja 2020.

Župne obavijesti – 21. lipnja 2020.

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je dsc02703.jpg

12. NEDJELJA KROZ GODINU

Danas su sv. Mise u župnoj crkvi u 8.00, 11.00 i 19.00 sati, a u Laduču u 9.30 sati. Kroz tjedan Mise u župnoj crkvi radnim danom su u 19.00 sati.

Mise u selima još nećemo imati.

Za sve što trebate u župnom uredu molimo Vas da se javite najprije telefonom ili elektroničkom poštom.

Priliku za ispovijed imate svakoga dana, osim nedjeljom, od 18.00 – 18.45 sati u kući kraj crkve. Molimo Vas da po mogućnosti imate masku za dolazak na ispovijed.

Molimo Vas da se pridržavate epidemioloških mjera i socijalne distance.

U subotu 27. lipnja 2020. godine u Zagrebu će se održati  peti „Hod za život“ pod gelslom: Za zaštitu svakoga života – bez diskriminacije! Taj Hod, kao plod građanske inicijative koja je okupila brojne laike iz raznih udruga i pokreta, nastoi promicati vrijednost otajsatva ljudskoga života te njegova čuvanja od začeća do naravne smrti, s posebnom osjetljivošću za začetu i još nerođenu djecu, za majke, obitelji, starije i bolesne u hrvatskome društvu. Okupljanje je u Zagrebu na Trgu republike Hrvatske, pokraj zgrade Hrvatskoga narodnog kazališta u 10 sati.

Zahvaljujemo svima Vama koji doprinosite za potrebe Župe. Neka Vas Gospodin nagradi.

Od katoličkoga tiska danas imamo novi broj Glasa koncila. Glas koncila nam donosi poruku Hrvatskih biskupa povodom predstojećih parlamentarnih izbora. Glas koncila nam donosi zanimljiv tekst pod naslovom Novi pastoralni uvjeti i izazovi, koji govori o tome kako je pandemija korone utjecala na život redovnka. Iz novoga Glasa koncila izdvajamo i zanimljiv komentar glavnoga urendika pod naslovom Kriterij za oblikovanje savjesti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.